Snoooze en intressant dryck som skall få dig att sova

Av den 8 november, 2019

Nu lanseras en ny funktionsdryck i Sverige, det är drycken Snoooze och bakom ligger Hans Vriens tidigare verkställande direktör på Red Bull som också var framgångssagans 3:e anställde.

Drycken kommer i två styrkor Regular och Strong, en förpackning av varje damp ned på redaktionen och dessa skall vi testa idag.

Snoooze innehåller örtextrakt som traditionellt används för att förbättra sömnen, vänderot, passionsblomma, lindblomma, citronmeliss och humle vilka alla har en lugnande effekt och som historiskt använts som lugnande medel.

Smaken är örtig med toner av mynta och grönt te, inte jätte god men helt ok om man ser det som ett insomningshjälpmedel vilket det är och inte en törstsläckare. Drycken skall intas cirka 30 minuter innan man skall sova.

Effekten är lite svår att bedöma för mig då jag inte har några problemmed att somna men jag kände mig nog lite lugnare än vanligt efter att ha druckit drycken, dock märkte jag ingen större skillnad mellan styrkorna.

Jag tycker det är intressant att det kommer funktionsdrycker inte bara för att göra en pigg och orka mer men även för att somna och slappna av, sen kan jag tycka att det är lite ironiskt att det är en före detta VD på Red Bull om tagit fram drycken.

Snoooze distribueras i Sverige av One Happy Company och kan köpas från deras hemsida.

Snoooze får hela…

Karl-Johan Sandberg, Hälsa | Snoooze en intressant dryck som skall få dig att sova
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login