Snökanonerna har dragit igång

Av den 15 oktober, 2016

Vi går mot kallare tider och en ny vintersäsong i Branäs, redan nu har temperaturen varit nere på noll vilket innebär att vi kan börja producera snö.

Snökanonerna är redan igång och med vårt nya förbättrade snösystem kommer snöläggningen gå fortare än någonsin, därmed är Branäs först ut med att starta snökanonerna och vinner den interna kampen mellan anläggningarna.

Den nya pisten står redo att prepareras med snö och det kommer inte dröja länge för än produktionen är igång på hela anläggningen, det nya snösystemet och det höga tempot gör att vi dessutom behöver ännu fler snöläggare inför vintern och vi söker just nu ett flertal medarbetare inför säsongen.

Vi märker också av att intresset för skidåkning ökar enormt när vi släpper nyheter som denna om vår tidiga snöläggning, våra gäster kunde idag ta del av de fösta bilderna av våra snökanoner i full gång och responsen är mycket positiv.

Att vi dessutom öppnar rekordtidigt gör inte intresset mindre, i år kommer anläggningen öppna redan den 16 december och vi ser fram emot att hälsa våra gäster välkomna till säsongen 16/17.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login