Snö i dubbel bemärkelse i Branäs

Av den 24 november, 2020
Bilden är från en tidigare säsong.

I torsdags kom snön till Värmland – inte bara från himlen utan även från snökanonerna i Branä, skidanläggningen förbereder för fullt inför premiären 11 december.

Underbart. Så kan man väl sammanfatta det. Mycket av våra förberedelser hittills har bestått av att anpassa anläggningen efter rådande restriktioner i samhället. Vi har lagt ner mycket tid och arbete på den fronten och därför känner jag att vi kan ta ett ögonblick och verkligen glädjas åt att snön är här, säger Christoffer Lilja, platschef i Branäs.

Skidanläggningen i norra Värmland har bland annat digitaliserat stora delar av sin verksamhet för att göra semestern trygg för sina gäster. Allt från bokning av hyrutrustning och liftkort till gästservice och beställningar i restauranger sker via telefonen. När snön och kylan nu också har anlänt är Branäs redo att öppna den 11 december.

– Vi producerar snö så fort vi får chansen och just nu går kanonerna för fullt. Det är alltid en härlig känsla när man ser att backarna färgas vita. Det är då man märker att säsongen snart är här.

Resa | Snö i dubbel bemärkelse i Branäs
Örebroguiden

Källa Branäsgruppen

You must be logged in to post a comment Login