Snart premiär för Villa Beach

Av den 23 maj, 2020

På fredag den 29 Maj är det dags för premiär på Villa Beach i Villa Strömpis trädgård, där man kört in 29 ton kritvit sand under devisen att kan inte du åka till Rivieran så kommer Rivieran till dig.

Örebroguiden fick träffa Albin Öhrn som i normala fall är nattklubbschef på Villa Strömpis för att få veta lite mer om konceptet.

Hur kom ni på det här med en Beach Club mitt i stan?
– Det är en tanke som flutit runt rätt länge, men i och med att vi haft ett stabilt sommarkoncept med allsången och lite sommarscener så har det aldrig blivit av, men idén har funnits där att skapa en skön miljö för att kunna ha öppet lite oftare.

– I och med de restriktioner som kom med Coronaepidemin så gav det möjligheten att testa det här, och se om det funkar utan att behöva ha en allt för stor budget för att få till det väldigt bra. Vi har bland annat jobbat med musiken för att få till den där stämningen som man brukar hitta på Beach Clubs utomlands.

– Dessutom kommer det vara många som inte reser någonstans i sommar och då kan det vara ett komplement att gå hit, ha det gott och drömma sig bort någon annanstans.

 

När blir premiären?
– Det blir fredagen den 29 Maj och vi öppnar klockan 14.00.

Hur länge har ni öppet?
– Det får vi se, vi tror att konceptet kommer att fungera bäst eftermiddag/kväll men vi får se hur länge, vill folket hänga kvar efter 22.00 så kör vi på.

Hur många sittplatser kommer finnas?
– Vi kommer att ha cirka 150 sittplatser med gott om utrymme mellan så vi uppfyller restriktionerna gott och väl.

Jag får känslan av att detta är mer ett ställe att hänga på under några timmar snarare än en traditionell uteservering, stämmer det?

– Där har du rätt, det är tanken att det skall vara en avslappnad stämning, det är mest lounge grupper att sitta i samt en ganska varm musik, vi vill få en puls som man hitta på Beach Clubs ute i värden och som förhoppningsvis får folk att vilja stanna ett tag.

Det är en fantastiskt vit sand ni lagt ut, här gäller det att ta med sig solglasögonen.
– Ja det gör det verkligen, men vi har även fått sponsring på ett stort antal solglasögon så har man glömt sina så har vi som service att man kan få ett par.

Hur kommer det fungera med mat och dryck?
– När det gäller beställning av mat och dryck så kommer beställning att ske med vår app ”Happy order” som vi redan kör på både Frimis Trädgård och Pitcher’s.

Vad kommer erbjudas i form av mat och dryck?
– Vad gäller dryck så är utbudet brett, vi kommer erbjuda lite olika kannor samt en ganska stor drinkmeny men även flera olika Champagner om man vill ha det. Vad gäller maten så kommer den vara ganska speciell med långgrillat kött som briskets med mera, men även beer can chicken, flatbread pizza och susih. Så det kommer att finnas något för alla.

– Det är ingen fine dining men drag och god mat helt enkelt.

Då ser vi fram mot premiären och önskar lycka till.
– Tackar.

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Snart premiär för Villa Beach
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login