Smokie och Creedence till Lunedet Karlskoga

Av den 17 maj, 2019

Smokie och Creedence till Karlskoga – Största konsertbokning genom tiderna på Lunedets Camping.

Sommarens största nostalgikonsert är bokad på Lundets Camping den 19 juli med Smokie och Creedence Tribute. Det blir en sommarkväll som innehåller flera hits än någonsin på samma scen.

Creedence Tribute har under fyra succéartade år och utsålda konserthus turneérat runt om i hela landet med deras magnifika hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival. Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

Smokie upplever just nu en enorm revival med utsålda konserter över hela världen med turnén ”The Golden Hits Tour” som innehåller massor med hits som bl.a ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In”.

Fredag den 19 juli blir det en underbar kväll för alla som vill uppleva den magiska doften av nostalgi med massor av hits ur en fantastisk låt skatt, på Lundets Camping Karlskoga.

Biljetterna till Smokie och Creedence Tribute på Lundets Camping den 19 juli släpptes fredag den 1 mars via . www.ticketmaster.se eller via Lundets Camping.

Musik | Smokie och Creedence till Lunedet Karlskoga
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login