Smarta campingtält och sovsäckar från Easy Camp

Av den 24 april, 2017
Carnival telte

Musik, fest och skoj, då är det festival! Och för ett problemfritt friluftsliv har Easy Camp allt du behöver, även ett brett sortiment av snabbresta CARNIVAL-tält.

CARNIVAL-tälten känns igen direkt på de glada färgerna och sin humoristiska, ungdomliga stil, för alla som vill leva tillsammans med kompisar på festivaler och campinghelger. Enkel och bekymmersfri användning är utgångspunkten, så att du kan börja njuta av livet medan andra fortfarande ägnar tid åt att slå upp sina tält. Modern design ger integritet och skydd med attityd – och med plånboksvänlig prislapp.

De populära Images-tälten har fått en enklare konstruktion, med en enda stång att resa. Fotomotiven Image Bottle, Crime Scene, Man and People gör ett iögonfallande, humoristiskt intryck. Dessa tvåmanstält är nyheter vid sidan av våra tre Funster-tält och Antic-tältet av popup-typ för snabbt skydd, samt våra fyrmans tipi-tält som finns med två olika tribaltryck.

Det roliga och praktiska går igen i vårt sovsäckssortiment, där den extremt mångsidiga Image Coat-sovsäcken kan omvandlas till en varm jacka, om det skulle bli kyligt på festivalen eller under campinghelgen. Fototrycken Cheeky Crime Scene och X-ray gör intryck, medan blixtlås och dragskor hjälper dig att försluta Image Coat och skydda mot kyla när du använder den som sovsäck.

Bekväm avskildhet får du med Coast, Ocean och Beach, härliga vind- och solskydd i glada färger som sticker ut från mängden. Lättburna och snabböppnade Coast är ett enormt parasoll med sidoväggar och borttagbar golvduk, ett perfekt, lättmonterat skydd som snabbt kan flyttas beroende på aktuella förhållanden. Popup-parasollen Ocean och Beach med glasfiberstång och golvduk ger perfekt skydd utan att skymma utsikten.

I vårt breda sortiment av campingutrustning, inklusive ryggsäckar och självuppblåsande liggunderlag och luftmadrasser, finns allt som behövs för att alla ska trivas.

För mer information om Easy Camps produkter, och för information om närmaste Easy Camp-återförsäljare, besök easycamp.com

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login