Smart Dog Syrah Trincadeira i ny tuff design

Av den 17 juni, 2018

Smart Dog Syrah Trincadeira har givits ett nytt utseende i och med den nya årgången 2017. Givetvis fortsätter Pingo, den prisbelönte vinmakaren Joao Portugal Ramos hund, att prägla designen. Den här gången bjuder också boxen på en historia om hur Pingo nosade upp ett stycke land som gav upphov till boxens innehåll; ett fruktdrivet rött vin som passar perfekt till sommarens grillkvällar.

Under ett rymningsäventyr 2012 på den Portugisiska landsbygden, nosade hunden Pingo upp ett stycke land som visade sig ha helt fantastiska förutsättningar för att odla vin. Nu har Pingo rymt igen vilket har mynnat ut i en ny och uppdaterad design tillägnad den smarta hunden.

– Smart Dog Syrah Trincadeira är en enda stor hyllning till vinmakarens hund Pingo som igen bevisat att han har god nos för bra viner, berättar Thomas Larsson – produktchef för portugisiska viner hos Hermansson & Co.

Smart Dog Syrah Trincadeira 2017 har en intensivt fruktig doft med inslag av mörka mogna bär såsom björnbär, körsbär och blåbär. Smaken är generös av blåbär, björnbär och plommon och i avslutet finns härliga chokladtoner. Smart Dog serveras med fördel till sommarens alla läckra grillrätter som till exempel grillad biff med grillade grönsaker och en fet syrlig bearnaisesås.

Ursprung: Portugal, Vinho Regional Alentejano
Producent: Joao Portugal Ramos
Art nr: 75008
Alkoholhalt: 13,5 %
Pris: 219 kr, 3000 ml

Mat & Dryck | Box
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login