Smaka på Pepparkaksflarn med mörk choklad

Av den 18 september, 2016

Nu släpper Gille en limited edition som bygger på storsäljare, en kombination av dubbla chokladflarn med mörk choklad och pepparkakor, en mycket smakfull, kryddig kaka värd att smaka!

Populära kakor i Gilles ordinarie sortiment
Att Gille väljer att göra kombinationen av pepparkaka och dubbla chokladflarn är inte konstigt. Deras chokladflarn är Sveriges mest köpta kaka och tillsammans med deras pepparkakor, så blir pepparkaksflarnet en produkt som Gille tror mycket på. Gilles senaste tillskott finns i kakhyllorna i slutet på september och kommer finnas i sortimentet fram till efter jul.

En ny smakfull kaka inför vintern
Pepparkaksflarnet är ett dubbelt flarn med ett fylligt lager mörk choklad. Smaken av pepparkaka bidrar till tradition samtidigt som kombinationen känns både ny och unik.

Limited edition är mycket populärt idag på olika marknader. Konsumenten är väldigt positiv och nyfiken när det kommer nyheter i ett limited edition format.

Vi ser att Gille pepparkaksflarn kommer att passa bra både till glögg och fika samt vinterns alla kalas, säger Camilla Tuvesson som är marknadschef på Gille.

Produktinformation
Förpackningen innehåller 560 g.
Pris per förpackning är ca 41.90 kr.

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login