Små Sure Cocktails – Cocktails har aldrig varit enklare

Av den 30 november, 2020

I slutet av november lanseras Små Sure Cocktails, en färdigblandad cocktail paketerad i en klimatsmart bag in box på 1,5 liter. Små Sure Cocktails finns tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment sedan den 25e november.

Små Sure Cocktails kommer i smaken ”summer fruits” som är en kombination av jordgubb, lime och ananas. Smaken är balanserad mellan sötma och syrlighet och fungerar perfekt som aperitif eller som drink efter maten. ”Miljömässigt är boxen bättre än både plast- och flaskalternativen, tack vare enklare transport och mindre koldioxidutsläpp” säger Rai Fierro Marketing Manager på Spivi.

Serveringsförslag för den ultimata cocktailupplevelsenFör att få till bästa cocktail upplevelsen är Små Sure Cocktails tänkt att serveras enligt följande:

  • Fyll ett glas till hälften med iskuber
  • Häll i Små Sure Cocktails
  • Dekorera med en citronskiva
  • Servera!

Små Sure cocktails är en vodkabaserad färdigblandad cocktail med en smak av jordgubb, lime och ananas. Drycken lanserades den 25 november 2020 på utvalda restauranger och i Systembolagets beställningssortiment. Pris: 209 kr, 150 cl bag in box. Alkoholhalt: 10,0 %. Artikelnummer: 80596.

Dryck | Små Sure Cocktails – Cocktails har aldrig varit enklare
Örebroguiden

Källa: Spivi

You must be logged in to post a comment Login