Boulebar Slottsgatan i Örebro är redan uppe och redo för solen

Av den 30 mars, 2020
Foto: Karl-Johan Sandberg - Arkivbild

Boulebar stänger alla inomhusenheter från och med 31 mars, tanken är att öppna igen 15 april. Under denna period kommer istället uteserveringarna hållas öppna när vårvädret värmer.

– Vi vill alltid ha öppet men under rådande omständigheter så väljer vi att stänga våra inomhusenheter. Vi märker att våra gäster vill komma till uteserveringarna så vi väljer att ha dem fortsatt öppna vid fint väder och bedriva verksamheten på ett säkert sätt, säger Boulebars koncern-VD Henrik Kruse.

Satsar på sommaren
– Vi ser fram emot våren och sommaren på alla möjliga sätt. Värmen, solen och boule hör ihop. Faktum är att vi dagligen bokar in grupper i juni. Förtroendet från våra kunder finns kvar och sommaren blir viktigare än någonsin för oss. Vi har en spännande nyöppning i Rålambshov som vi ser fram emot. Timingen kan faktiskt bli riktigt bra mitt i allt elände, avslutar Henrik.

Boulebars uteserveringar på Drottningtorget i Malmö och Slottsgatan i Örebro är redan uppe och redo för solen. I Göteborg pågår bygget på Rosenlundskajen där det blir sju banor och restaurang precis utanför Feskekôrka. I Stockholm satsar de på att öppna sommarparken i Tanto så fort båtarna är i vattnet i början av maj och nya Boulebar Rålambshov beta-öppnar redan i slutet av april. 

Nöje | Slottsgatan i Örebro är redan uppe och redo för solen
Örebroguiden

Källa Boulebar

You must be logged in to post a comment Login