Slå ett slag för kvinnohjärtat och Hjärtgolfen i sommar

Av den 21 maj, 2018
Bilden är från Frimis Invitational 2017. Foto: Karl-Johan Sandberg

På lördag, den 19 maj, var det premiär för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga golftävling för tjejer och kvinnor, Hjärtgolfen, Kårsta GK/Örebro lördag 21 juli.

En tävling som pågår under hela sommaren på tio golfbanor runtom i landet. Slutfinalen är på Hooks Herrgård och första pris i Hjärtgolfen är en resa till Mallorca, där vinnaren får  spela i Prinsessan Birgittas Golf Tournament.

Hjärtgolfen spelas på tio golfklubbar runtom i landet – från Barsebäck i Skåne till Luleå i Norrbotten. Spelformen är en partävling. Tävlingen avslutas den 11 augusti på Mälarbadens GK i Södermanland. Vinnarna går vidare till slutfinal på Hooks Herrgård den 19 augusti.

Första pris i Hjärtgolfen är en vinnarresa i september till Mallorca, Vinnaren får spela i Prinsessan Birgittas Golf Tournament 2018. Finalpriset innebär resa, boende och startavgift till hela tävlingen under tre dagar.

Hjärtgolfen är både bra för din hälsa och bidrar samtidigt till forskningen på kvinnors hälsa. Genom green-fee avgiften skänker alla deltagare pengar direkt till forskningen på kvinnohjärtat. Förra året deltog totalt cirka 900 personer i Hjärtgolfen och insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa samlade in 75 000 kronor till forskningen på kvinnohjärtat.

Hjärtgolfen kommer till Kårsta GK/Örebro lördag 21 juli.

Träning & Hälsa | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login