Skönhet | Virgin Mojito – en limiterad nyhet med lime och mynta från Karibien

Av den 25 april, 2015

Den 26 maj släpps Virgin Mojito, en kroppskollektion i limiterad upplaga från The Body Shop. Virgin Mojito har skapats med inspiration från Sydamerika, och i kollektionen finns ett helt nytt produktformat – Body Splash.

Med inspiration från Sydamerikas sol, sand och hav, och med extrakt av lime och mynta från Karibien så ger Virgin Mojito fuktighetsbevaring och semesterkänsla hela sommaren lång.

1. Virgin Mojito Shower Gel (250 ml / 85 kr)
2. Virgin Mojito Body Scrub (250 ml / 225 kr)
3. Virgin Mojito Body Sorbet (200 ml / 165 kr)
4. Virgin Mojito Body Butter (200 ml / 185 kr)
5. Virgin Mojito Body Splash (300 ml / 225 kr)

Steg 1 Rengör
Skrubba bort solkrämen och fräscha upp soltrött hud med Body Scrub (225 kr), eller arbeta upp ett svalkande lödder med en uppfriskande Shower Gel (85 kr).

Steg 2 Fuktighetsbevara
Ge utsatt sommarhud en härligt fuktighetsbevarande behandling. Ta fram lenheten med en underbart uppfräschande Body Sorbet (165 kr) som tar fram hudens naturliga glöd, eller njut av 24 timmars fuktighetsbevaring med ett Body Butter (185 kr) som varken kladdar eller känns fet.

Steg 3 Splasha
Ett innovativt nytt doftformat som inspirerats av Sydamerika – Body Splash (225 kr) är en doftskapelse som du aldrig vill sluta fylla på. Det är bara att splasha på doften rikligt efter duschen för att förlänga känslan av uppfräschning hela dagen och hela sommaren lång.

Perfekta presenter för fräsch sommarsvalka
The Big Splash 695 kr
Ett perfekt tillbehör till vilken happy hour som helst – en ishink fylld till bredden med svalkande hudvård. Använd hinken för att hålla dina drinkar svala när du väl svalkat av dig själv.

The Big Shake 235 kr
Ett måste för happy hour-festen. När produkterna är slut har du en perfekt cocktailshaker!

The Cool Cube 120 kr
Ett litet format, perfekt att ta med på sommarsemestern för en perfekt semesterhud.

Virgin Mojito släpps i butik och online den 26 maj.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login