Skönhet | Upptäck oljornas magi med Mythic Oil från L’Oréal Professionnel

Av den 18 maj, 2016

Sedan tidernas begynnelse har oljor setts som magiska elixir. Forntida egyptiska drottningen Cleopatra, känd som den vackraste kvinnan i historien, använde oljor som en del av hennes skönhetsrutin. Idag har oljorna gjort en come back, och spelar en viktig roll i skönhetsritualer för kvinnor över hela världen. Varför? För att de vårdar håret, skyddar det samt gör det mjukt och följsamt.

L’Oréal Professionnel är stolta att presentera en fullständig renovering av den exklusiva produktserien Mythic Oil. De renoverade produkterna har nya ingredienser och innehåller en hög koncentration av naturliga aktiva oljor. Det mest naturliga olj-varumärket inom L’ORÉAL PROFESSIONNEL: Optimala koncentrationer av oljor för att förädla ditt hår. Arganoljan är fair trade.

L’Oréal Professionnel lanserar en komplett hårvårdsserie för fint till normalt hår och tjockt hår, inklusive två nya stjärnprodukter:

Crème Universelle3-i-1 produkt som kan användas före hårtvätt, som balsam eller som föningscreme. Applicera en liten mängd produkt i fuktigt hår före eller efter schamponering och skölj sedan ur. Använd som en vanlig creme före styling, föntorka, låt sitta i och styla som vanligt.

Brume Sublimatrice är L’Oréal Professionnel’s första torr-balsam. Den innehåller solros och apelsin-oljor. Den är idealisk för att fräscha upp och släta ut håret samt kontrollera frissighet för ett glansfullt resultat.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login