Skönhet | The Body Shop presenterar säsongens Beauty Must Haves

Av den 30 mars, 2015

Det finns några skönhetsprodukter som du bara inte kan leva utan. Produkter som ger strålande resultat, känns fantastiska och är producerade på ett sätt som gör skillnad. De är Beauty Must Haves.

The Body Shop avslöjar nu några av sina bästsäljande och mest rekommenderade skönhetsprodukter – älskade av skönhetsexperter, bloggare och kunder – perfekta för våren och försommaren! Dessa favoriter levererar resultat utöver alla förväntningar och är dessutom berikade med högkvalitativa Community Fair Trade-producerade naturliga ingredienser, som hjälper till att förbättra livet för mer än 300 000 människor runt om i världen.

Spa Fit Smoothing & Refining Scrub 200 ml (295 kr)
Spa Fit är en serie hemmaspa-produkter som med koffein och effektiva citrusoljor från apelsin, citron, lime och grapefrukt gör huden smidigare och fastare.

Spa Fit Smoothing & Refining Scrub är en skrubb för kroppen som exfolierar med hjälp av aprikoskärnor, omedelbart rengör och gör huden silkesmjuk och smidig.

  • Avlägsnar döda hudceller
  • Ökar blodcirkulationen
  • Innehåller naturliga och aktiva ingredienser

Moringa Body Butter 200 ml (185 kr)
En av topp tre bästsäljande Body Butter i The Body Shops sortiment! Moringa Body Butter är numera en berömd fuktighetsbevarare med underbart blommig doft. Den går snabbt in i huden och verkar fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar. Innehåller moringafröolja med naturlig oljesyra och druvkärneolja med höga halter essentiella fettsyror som hjälper till att göra huden underbart mjuk och len. Moringa Body Butter innehåller även en lång rad lyxiga Community Fair Trade-producerade ingredienser såsom kakaosmör från Ghana, sesamolja från Nicaragua, paranötsolja från Amazonasregionen och honung från Etiopien.

Vitamin C Microdermabrasion 75 ml (275 kr)
Säg farväl till glåmig och trött hud och hej till fräsch hy med ljuvlig lyster med Vitamin C Microdermabrasion! Små mikropartiklar av mineralen granat ger en grundlig exfoliering av ansiktet, lagom att använda en gång i veckan. De sköna partiklarna avlägsnar döda hudceller och hjälper till att ge huden en jämnare yta och ton. Utöver extrakt av camu camu och vitamin C innehåller Microdermabrasion också Community Fair Trade-producerat shiasmör, känt för sina fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper.

Drops of Youth™ Eye Concentrate 10 ml (295 kr)
Som efterföljare till storsuccén Drops of Youth™ Concentrate lanserades Drops of Youth™ Eye Concentrate under 2014. Drops of Youth™ Eye Concentrate är berikad med kraften från plantstamceller från edelweiss, en sällsynt blomma som växer i Alpernas rena luft. Edelweiss elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy.

Vitamin E Day Cream 50 ml (175 kr)
Fräsch, lätt och riktigt fuktighetsbevarande – det är inte så konstigt att den här rosa burken är en klassisk bästsäljare. Tack vare den näringsrika vetegroddsoljan, en av naturens bästa e-vitaminkällor, är Vitamin E Day Cream en av de hudvårdshjältar som är allra mest älskad – det säljs en burk var 14 sekund!

Moisture Foundation SPF 15 (235 kr)
Denna bästsäljande foundation har en fjäderlätt flytande formula som täcker lätt till medium och ger en perfekt finish. Moisture Foundation SPF15 finns i åtta olika nyanser, passar för normal till torr hy och är fri från tillsatta doftämnen. Innehåller Community Fair Trade-producerad marulaolja som är fuktighetsbevarande och rik på fettsyror som gör huden len och smidig. Innehåller även ljusreflekterande partiklar som jämnar ut intrycket av fina linjer.

Honey Bronze Bronzing Powder (185 kr)
Makeupartisternas favorit! Ger en matt finish som du kan applicera lätt over de områden som fortast blir solbrända. Applicera över näsryggen, pannan, kindbenen och hakan för en sommarfräsch nyans till din hud. Den matta formulan gör den också fin att använda som en shadingprodukt under kindbenen, tinningar och halsen.

Honey Bronze-kollektionen är berikad med Community Fair Trade-producerad honung från skogen i västra Etiopiens högland. Honungen skördas med hjälp av traditionella tekniker som har förts vidare från generation till generation. Vår handel med Beza Mars honungsproducenter stöder den hållbara användningen av skogen i dess naturliga tillstånd och hjälper till att ge biodlarna en rättvis inkomst. Honey Bronze Bronzing Powder finns i fyra nyanser och kompletteras under våren 2015 med ytterligare två nyanser.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login