Sommarens enklaste countouring med Megaglo

Av den 11 augusti, 2016

Countoring är en anpassad teknik för att förstora och förminska olika partier på ansiktet.

För att få till en contoriung används färgerna som är av krämiga eller i puderform. MegaGlo Dual-Ended Countour Stick skuplterar ditt ansikte genom att använda den mörka färgen för att framhäva och den ljusa för att definiera. Coutnoring används lättast genom att först studera vart färgerna ska läggas. Den lättaste tekniken är att dela upp pannan i tre delar. Har du en bred panna, lägger du den mörka färgen längst upp för att korta ner den genom skuggan, då ska ungefär 1/3 av pannan vara skuggad. Har du en kort panna lägger du 2/3 av den ljusa färgen på pannan och resten av den mörka.

Countoring fortsätts sedan vid tinningen, ovanför kinden, under kinden, näsan, hakan och amorbågen. Här kan du själv välja hur pass mycket du vill att din countiong ska synas och hur mycket du vill ljusa upp samt mörka ner.

Du kan använda pudret Megaglo Countouring Palette efter att du har använt den krämiga formen för att pressa in det eller så använder du det separat på ansiktet genom att använda samma teknik.

Till den slutliga looken kan ColocIcon Blusher ge ett strålande och maximal reslutat i form av en puderrouge, nu är du redo för sommarens sista härliga dagar!

galawesh-wyatt-01Galawesh Wyatt, Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login