Skönhet | Sola lugnt med ny solskyddsserie från Yves Rocher

Av den 26 mars, 2016

Visst längtar vi alla till solens värmande strålar!? Men det gäller att skydda sig ordentligt så huden inte skadas och åldras i förväg. Yves Rocher har nu tagit fram helt nya produkter med härliga konsistenser som kan användas före, under och efter solexponering för bästa resultat. Så var beredd med våra nya solskyddsprodukter i Solaire Peau Parfaite när solen snart äntligen tittar fram!

Våra forskare har valt ut en växt som är en symbol för den bretonska kusten och som lever där hav och land möts: Sea Holly (martorn). Denna växt har utvecklat en sällsynt motståndskraft för att kunna leva och växa under de extremt hårda förhållanden som det salta havsvattnet och solens UV-strålar skapar. Extraktet från Sea Holly visar hög motståndskraft mot solens strålar och en enastående förmåga att bygga upp vattenreserver.

Denna mångsidiga växt har fem fördelar:

 1. Boostar melaninet*
 2. Stimulerar hudens naturliga förmåga att skydda sig mot solens skadliga strålar*
 3. Skyddar mot fotoåldrande*
 4. Skyddar hudstrukturen*
 5. Stimulerar cellförnyelsen*

Därför är Sea Holly stjärnan i vår nya solskyddsserie Solaire Peau Parfaite som lanseras nu i vår.

Forskarna har kombinerat extrakt från Sea Holly med en ny generation filter med dubbelverkande UVA/UVB-skydd. De har utvecklat formulor som, trots att de innehåller färre filter, ger ett ökat skydd vid ett högt UV-index, samtidigt som de ger en vacker solbrun färg.

Steg 1 – Före sol
Förbered huden ett par veckor innan solsäsong eller semester med Before Sun – Beautifying Mist Tan Activator för att bygga upp skyddet redan innan solexponering och få en vackrare, mer hållbar färg.

Steg 2 – Under sol
Better safe than sorry. Börja alltid med ett högt SPF-skydd de första dagarna då huden inte är van vid solen och därför lite extra känslig. Vår nya serie har produkter med SPF 15, 20, 30 och 50+. Välj mellan olika härliga texturer; lotion, lätt spraylotion, osynlig spray eller olja.

Steg 3 – Efter sol
Behåll färgen längre genom att ta hand om huden efter solning. En efter-sol-produkt förlänger, fördjupar och framhäver hudens gyllene färg. Vi lanserar en kroppslotion, en fräsch och lätt ansiktscrème och om olyckan ändå är framme och du blir bränd i ansiktet har vi en svalkande och återfuktande Hydrogel SOS Mask som ger en omedelbart uppfräschande effekt.

 • Beautifying Mist Tan Activator – Sprayflaska 100 ml, Cirkapris 99:-
 • Comfort Lotion – Flaska 150 ml, SPF 20 Cirkapris 159:-, SPF 30 Cirkapris 179:-,
 • SPF 50+ Cirkapris 199:-
 • Spray Lotion – Sprayflaska 150 ml, SPF 15 Cirkapris 149:-, SPF 30 Cirkapris 179:-
 • Invisible Spray – Sprayflaska 150 ml, SPF 15 Cirkapris 149:-, SPF 30 Cirkapris 179:-
 • Beautifying Oil – Sprayflaska 150 ml, SPF 15 Cirkapris 149:-
 • Anti-Aging Face Care – Tub 40 ml, SPF 30 Cirkapris 149:-, SPF 50+ Cirkapris 179:-
 • Repair Moisturizing Lotion – Flaska 150 ml, Cirkapris 79:-
 • Beautifying Anti-Aging Face Care – Pumpflaska 30 ml, Cirkapris 149:-
 • Hydrogel SOS Mask – 1 st, Cirkapris 79:-

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login