Skönhet | Släpp in julkänslan i badrummet

Av den 31 oktober, 2015

I år finns vår Limited Edition för kroppen i tre härligt kryddiga dofter: Candied Orange & Almond, Candied Orange & Cinnamon och Spicy Vanilla.

Njut av skummande dusch- och badgel, duschpeeling med 100 % naturlig exfolierande effekt, parfymerad badolja, pärlemorskimrande kroppslotion, välgörande handcrème och mjukgörande läppbalsam. Näring och vård åt torr vinterhud – plus väldoftande jultoner av kanderad apelsin, varm kanel eller kryddig vanilj.

Shower & Bath Gel
En härligt skummande duschgel som är berikad med ekologiskt blåklintsvatten.
Flaska 200 ml – Cirkapris 29:-

Exfoliating Shower Gel
Peelande duschgel, som kan användas varje dag, med pulver från aprikoskärna och kokosnöt som ger en 100 % naturlig exfoliering. (Finns ej i doften Spicy Vanilla)
Tub 200 ml – Cirkapris 49:-

Exfoliating Bath Bubble
Ett lyxigt bubbelbad med det lilla extra. Ger både en härlig doft och en mild peeling. Den 100 % naturliga exfolierande effekten kommer från pulver från aprikoskärna och kokosnöt.
Flaska 250 ml – Cirkapris 49:-

Perfumed Bath Oil
Väl i vattnet förvandlas denna olja till en sammetslen badmjölk, och lämnar huden underbart mjuk med en varm vaniljdoft. (Finns endast i doften Spicy Vanilla)
Flaska 150 ml – Cirkapris 79:-

Perfumed Body Lotion
En ljuvligt len och lätt kroppslotion, berikad med mandelolja och ekologiskt blåklintsvatten. Den går snabbt in i huden och gör den underbart mjuk. (Finns endast i doften Candied Orange & Almond)
Flaska 200 ml – Cirkapris 49:-

Shimmering Body Lotion
En lyxig, pärlemorskimrande kroppslotion som gör huden underbart mjuk med en festlig lyster. Med mandelolja och ekologiskt blåklintsvatten. (Finns ej i doften Candied Orange & Almond)
Flaska 200 ml – Cirkapris 49:-

Liquid Hand Soap
Mjuk, mild och fräsch tvål som kan användas varje dag utan att slita på händerna då den är berikad med milt, ekologiskt blåklintsvatten.
Pumpflaska 200 ml – Cirkapris 39:-

Hand Cream
Bjud torra vinterhänder på en välgörande crème som är berikad med milt, ekologiskt blåklintsvatten och mjukgörande mandelolja.
Tub 75 ml – Cirkapris 25:-

Nourishing Lip Balm
Läppbalsam med mandelolja och sheasmör som ger näring och skydd åt torra vinterläppar.
Stift 4,8 g – Cirkapris 19:-

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login