Shu Uemura Urban Moisture

Av den 28 augusti, 2016

Den urbana hektiska livsstilen tar ut sin rätt på håret – exponering för miljöangripare, såsom föroreningar, liksom stressrelaterade problem resulterar i att håret kan upplevas torrt och trist. Ytterligare hårvårdsprodukter man använder kan också göra att håret känns mer uttorkat. 

Som ett svar på detta växande problem, har Shu Uemura Art of Hair renoverat Moisture Velvet-serien till Urban Moisture – en serie som ger en mer effektiv lösning på kampen mot torrt hår.

Urban Moisture tillför den extra fukt som behövs för att skydda mot städernas angripare.
Resultat: ett återfuktat hår som upplevs ha mer näring och med en lätt känsla.

Vem är det för?
Urban Moisture-serien riktar sig till både män och kvinnor med torrt hår som söker en extra touch av fukt och skydd mot stadsaggressioner.

Vilka är fördelarna?
Urban Moisture hydro-nourishingserien lämnar håret återfuktat med en lätt känsla. Hårfibern skyddas och lämnas med en strålande förseglande lyster.

Nyckelingredienser:

Moringaextrakt – renande egenskaper
Moringa är också känd över hela världen som ”The MiracleTree”, en av de mest näringsrika växter vi har på vår planet. Den användes för sina extraordinära hälsofördelar i traditionell läkemedel i århundraden.
Högkoncentrerad på näringsämnen, vitaminer och antioxidanter, har det otroligt renande egenskaper som fångar föroreningar, botar sjuka, och renar vatten.

Extrakt av röda mikroalger– antioxidant power
Känd i århundraden för sina läkande egenskaper, hjälper röda mikroalger till att bekämpa fria radikaler och skadliga oxidationsprocesser. Röda mikroalger är berikade med vitaminer, mineraler och aminosyror.

Hydro-nourishing Shampo, 300ml
Detta schampo är både rengörande och mjukgörande och gör det lättare att reda ut håret, samtidigt som det tillför fukt och en lätthet till håret. Rek pris: SEK 340

Hydro-nourishing Conditioner, 250ml
Ett återfuktande balsam som gör det lättare att reda ut hår som upplevs torrt. Idealiskt för fint hår. Rek pris: SEK 440

Hydro-nourishing Deep Treatment, 200ml
Denna mask återfuktar på djupet, och förbättrar hårets mjukhet och smidighet. Hjälper till att tämja torrt hår och passar perfekt för tjockt hår. Rek pris: SEK 500

Hydro-nourishing Double Serum, 100ml
Innehåller vårdande medel för en extra känsla av mjukhet, smidighet och glans.Innehåller vitamin E och UV-filter.
Baserat på Moringa och extrakt av röda mikoralger. Rek pris: SEK 370

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login