Skönhet | Sérum Végétal får tillökning 2016

Av den 14 december, 2015

2015 lanserade Yves Rocher anti-age-serien Sérum Végétal som snabbt blev en stor succé. Huvudingrediensen i denna serie är Life Plant (isört), vars förmåga att överleva under extrema förhållanden är ytterst imponerade.

Dessa egenskaper har vi har lyckats avkoda till serien Sérum Végétal som motverkar rynkor och återskapar volymen inifrån. Ett år senare, i februari 2016, lanseras tre nya produkter.

Med hjälp av våra agronomer började vi odla Life Plant (isört) på våra egna ekologiska odlingar i La Gacilly i Bretagne. Extrakt av Life Plant stimulerar hudproteinet mTOR som sedan i sin tur återaktiverar de mekanismer som motverkar rynkor för en slätare, ungdomligare hud.

I februari lanseras en ny produkt i varje underserie:

Wrinkles & Radiance – Ultra-Smoothing Serum
Serien för lyster blir nu komplett med ett djupverkande serum. Utöver Life Plant innehåller denna serie ett risextrakt som stimulerar syresättningen i cellerna (test in vitro) för att boosta hudens lyster. Resultatet blir att linjer och fina rynkor reduceras och lystern i huden får nytt liv.

Pumpflaska 30 ml – Cirkapris 269:-

Wrinkles & Firmness – Deep Wrinkles Reductor Pen
Utöver Life Plant innehåller serien för fasthet även akaciaextrakt som stimulerar produktionen av kollagen och hyaluronsyra (test in vitro). På ett kick reducerar denna penna de djupaste rynkorna i pannan, kring näsa och mun. Den lätta och återfuktande formulan går snabbt och enkelt in i rynkan för att fylla ut den.

Tub 20 ml – Cirkapris 299:-

Wrinkles & Lifting – V Shaping Mask
I serien med lifting-effekt reducerar Life Plant rynkor medan havtornsextrakt stimulerar produktionen av elastin (test in vitro) som återskapar hudens elasticitet. Denna fräscha mask omsveper huden för att reducera djupa rynkor och strama upp både ansikte, hals och dekolletage.

Tub 40 ml – Cirkapris 239:-

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login