Skönhet | Sabina testar | Yves Rocher 100% Intense Kajal

Av den 2 juni, 2015

Jag har testat Yves Rocher 100% Intense Kajal i följande färger.

01: Bleu Indigo
02: Vert De Cobalt
03: Rose Indien
04:Terra De Sienne
05: Feuille d´or

100% Intense Kajal har 100% naturligt ursprung. Ingredienser med vegetabiliskt ursprung som: sötmandelolja från ekologiska odlingar, bambupulver och sesamolja från ekologiska odlingar, samt ett riktigt annorlunda utseende.

Jag tycker att dessa kajaler var en extremt rolig idé utseendemässigt, då de ser ut som koner och färgen träder fram väldigt bra efter ett par lager. Dock är de lite kladdiga vid och efter applicering så de kladdar tyvärr ut sig lite vid skarpa linjer, om man inte har ett transparant puder och duttar på. Kajalen håller heller inte särskilt länge som det mesta smink men var perfekt som en lockskugga/lockfärg.

Gällande tjockleken på kajalen så var jag lite fundersam för hur det skulle gå att använda den tjockare delen som jag sa i videon när jag först fick produkterna. Jag kan nu säga att jag hade rätt. Det var extremt svårt, om inte omöjligt att göra en smalare kajal linje med dessa efter användning några gånger. MEN då de är så pass kladdiga i konsistensen kan du ta lite på en snedställd pensel och använda för att få just den fina och skarpa färgen.

YVES ROCHER 100% Intense Kajal får…

svampen-clear-1svampen-fade-1svampen-fade-1svampen-fade-1svampen-fade-1

med ett + i kanten då man kan använda själva färgen med pensel.

Sabina Holm mode och skönhetSabina Holm | Mode och skönhet
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login