Skönhet | Sabina testar The Body Shop – Honey Bronze Bronzing Powder

Av den 31 juli, 2015

Jag har nu prövat The Body Shop – Honey Bronze Bronzing Powder

01 Bronzing Powder Shade: light matte
02 Bronzing Powder Shade: fair matte
04 Bronzing Powder Shade: deep matte

“Honey Bronze-kollektionen är berikad med Community Fair Trade producerad honung från skogen i västra etiopens högland” De hjälper biodlarnas rättvisa inkomst och stödjer den hållbara användningen av skogens naturliga tillstånd genom deras handel med Beza Mars honungsproducenter.

Dessa appliceras på de områden där du först blivit bränd under sommaren för en fräsch sommarnyans. De kan också användas som shading produkter om man vill skapa en mera sminkad look med dem.

Jag tyckte att de funkade väldigt bra. Då jag är alldeles för vit för att ens ha bronzer så har min syster prövat, som ofta blir solbränd under sommaren. Nr 01-light matte och 02-fair matte passade bäst då hon är brun men inte “semester i ett varmt land brun” De gav henne en lyster och tog bort det röda vid mindre och större solbrändhet, men när hon var extremt bränd så sken det röda egenom. Hon sa själv att “de höll under det mesta av dagen och man såg fräschare ut med dem på. De kändes heller inte tunga, så man behövde inte känna att man hade mycket smink på sig, som känns väldigt  jobbigt under varmare dagar”

Den mörkare nyansen 04-deep matte funkade bra som shading då den var lite för mörk som bronzer i detta tillfälle. Den kändes heller inte tung på huden och gav ett fint slutresultat. Jag prövade själv 01-light matte som shading och tyckte att den fungerade väl, den blev inte fläckig, inte heller onaturlig i resultatet. De skapade naturliga skuggor i ansiktet vid användning.

Pudret kostar 185 kronor

THE BODY SHOP – Honey Bronze Bronzing Powder får hela…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1

Sabina Holm mode och skönhetSabina Holm, Mode och skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login