Skönhet | Oscar de la Renta höst/vinter 2016

Av den 19 mars, 2016

Oscar de la Renta höst/vinter 2016 looks av Guido, Redkens Global Creative Director.

En tidlöst vacker Oscar-kvinna som skapats med nedtonat hår med hjälp av hårnät för att täcka hårknuten på Oscar de la Rentas höst/vinter 2016 visning. Hårnätet är menat att vara en del av looken och ge en gammaldags känsla. När allt kommer omkring är den enkel och underskattad.

Skapa looken

  1. Applicera Pillow Proof Blow Dry Express Treatment Primer Cream i rent, fuktigt hår. Föna håret med en rundborste tills det är torrt.
  2. Använd en kam för att skapa en jämn mittbena. Spraya lätt Wind Blown 05 Dry Finishing Spray i torrt hår för volym och stadga.
  3. Dela upp håret i tre sektioner: två på vardera sida av huvudet från öronen och framåt och den tredje av det återstående håret baktill på huvudet. Sätt upp den bakre sektionen i en mellanhög hästsvans och fäst den med ett gummiband. Dra försiktigt i håret under hästsvansen så den blir lös och ballong-liknande till sin form.
  4. För samman sektionerna på båda sidorna av huvudet och dra dem försiktigt mot baksidan av huvudet och låt håret falla något över öronen. Fäst sektionerna med hårnålar i hästsvansens gummiband.
  5. Placera ett hårnät på hästsvansen och vrid håret i en mellanhög knut och fäst med hårnålar.
  6. Spraya lätt Wind Blown 05 Dry Finishing Spray i hårfäste och hårknut för ökad stadga och struktur.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login