Lokalt | Ny kroppsvårdsprodukt på eko-hyllan

Av den 8 mars, 2016

Urtekrams populäraste produktserie inom kroppsvård är Aloe Vera-serien. Nu kommer ännu en produkt; Urtekram Aloe Vera Gel. Liksom den övriga serien har gelen naturligt läkande egenskaper och går att använda till allt från after sun till sårig hud.

Urtekrams kroppsvårdsserie Aloe Vera har varit en storsäljare sedan den kom på marknaden för ett par år sedan och innehåller redan schampo, balsam, tvål, duschkräm, bodylotion, deo och fotkräm. Urtekrams nya Aloe Verka Gel har även den en bred användning tack vare aloe vera-växtens läkande egenskaper och innehåller också hyaluronsyra och hexapeptid. Gelen ger fuktighet och näring för torr hud och har också lugnande och läkande egenskaper för uttorkade och skadade hudceller. Gelen fungerar utmärkt att smörja sig med efter solbadet om huden har blivit bränd men går också att använda på allmänt torr och sårig hud då den skyndar på hudens läkningsprocess.

Den nya gelen hjälper till att boosta kollagenet och tillför naturligt fukt och näring till huden, det är bara att lägga gelen direkt på huden och försiktig gnida in den.

Urtekram Aloe Vera Gel eko är helt fri från parabener, syntetiska tillsatser och mineraloljor. Den är certifierad med Cosmos, en internationell standard som bland annat innebär att 98 procent av ingredienserna är naturliga och ekologiska.

Urtekram Aloe Vera Gel eko säljs i dagligvaruhandeln, på näthandel och specialbutiker från februari.

Rek. pris: Urtekram Aloe Vera Gel eko, 100 ml, ca 69,90 kr.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login