Skönhet | Naturlig ekologisk parfym från Weleda

Av den 2 oktober, 2015

Till hösten lanserar Weleda en helt ny produktgrupp – naturlig ekologisk parfym. Produkterna går under namnet Jardin de Vie.

Jardin de Vie, franska för ”livets trädgård”, finns i tre olika dofter; Agrume, Rose och Grenade. Bakom varje doft ligger år av kärleksfullt handarbete av ekologiska odlare och ett omsorgsfullt arbete i Weledas doftlaboratorium i Schweiz.

I takt med att efterfrågan på ekologisk kosmetik och hudvård ökar, är parfymerna en naturlig utveckling i Weledas sortiment för att tillgodose den medvetna konsumenten med ett ekologiskt alternativ på parfymhyllan.

Weleda har alltid haft i sitt grundlöfte till sina konsumenter att inte använda syntetiska ingredienser. Jardin de Vie innehåller därför endast helt naturliga doftextrakt och exempelvis inga ftalater, omdebatterat som hormonstörande ämne, som ofta tillsätts för att få doften att stanna längre på huden.

Eau de Naturelle – doftstyrka
Eau de Naturelle är Weledas samlingsnamn för lätta parfymer med 5% parfymolja (äkta eterisk olja). I styrka kan detta jämföras med en Eau de Cologne, där halten för innehåll av parfymolja ligger mellan 3-5%.

Om dofterna
Jardin de vie Agrume
En fruktig doft av äkta eteriska oljor från grapefrukt, mandarin och varma toner av sandelträ.
Känn doften av sommar på din hud.
Rek pris 299 kr 50 ml

Jardin de vie Grenade
En sensuell, feminin doft med fruktiga toner av äkta eteriska oljor från apelsin, apelsinblomma och vanilj. Känn doften av förförande exotisk skönhet.
Rek pris 299 kr 50 ml

Jardin de vie Rose
En mild blommig blandning av äkta eteriska oljor från den vackra rosen och ylang ylang.
Känn doften av romantisk lyx i en flaska.
Rek pris 299 kr 50 ml

Finns hos Kicks, Life och övriga hälsokostbutiker, från och med november.

Weledas produkter uppfyller den strängaste certifieringen inom naturlig och ekologisk hudvård.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login