Skönhet | L’Oréal Professionnel lanserar Mythic Oil Shimmering Oil för kropp & hår

Av den 30 september, 2015

L’Oréal Professionnel lanserar Mythic Oil Shimmering Oil för kropp & hår samtidigt som hela Mythic Oil serien förnyas och kommer nu i en ännu lyxigare förpackning.

Vi vill ha alla på en piedestal i badrummet!

Ny Hållbar Förpackning!
Nu relanseras alla oljorna från MythicOil serien och kommer i en exklusiv glasflaska med ett gyllene tryck i guld. MythicOil serien är del av L’Oréals hållbarhetsprojekt, Sharing Beauty With All, och är nu FSC certifierad. Certifieringen innebär att för varje träd som huggs ner för att kunna skapa förpackningen planteras ett nytt.

Unik Glasflaska
De unika glasflaskorna produceras av luxuösa tillverkningsspecialister i Spanien. Det gjordes fler än 5 formförsök för att transformera den flexibla naturen hos glas för att kunna skapa de feminina och grafiska linjerna som nu utstrålas av den nya flaskan. Fler än 50 nyanser testades innan man hittade den perfekta, ljusa guldtonen. Varje flaska är tillverkad av 20% återvunnet glas.

Testade Backstage
Oljan appliceras i längderna och är perfekt för att reda ut håret efter hårtvätt och för att tillföra lyster före eller efter styling. Oljorna är lätta att applicera och tynger inte ner håret. MythicOil oljorna är testade backstage under fashion week och ett instrumentellt test visar att oljorna skyddar mot fukt och anti-frizz i 48 timmar. Perfekt att använda under styling med värmeverktyg då alla oljorna har ett värmeskydd upp till 230°C.

En ny stjärna i Mythic Oil – The L’Oréal Professionnel lanserar Mythic Oil Shimmering Oil för kropp & hår
Mythic Oil lanserar nu en ny sensorisk upplevelse för kropp & hår. Shimmering Oil har en exklusiv teknologi, olja i serum, och en nyutvecklad enastående doft.

Nyhet! Shimmering – For Body and Hair
Glansgivande olja med en skimrande effekt som kan användas både i i håret och på kroppen. Oljan är speciellt utvecklad för att reflektera ljus samt är berikad med magnoliaolja för en skimrande effekt. Flaskan ska omskakas före användning. Massera mjukt in produkten i huden för en silkesmjuk glans, och applicera i hårets längder för att ge mjukhet, doft och glans. Oljan känns inte kladdig och är lätt att skölja bort.

Sensuell Doft
Topp – Jasmineblommor och vatten
Hjärta – Liljekonvalj och blommiga noter
Bas – Vit musk och soldränkta blommor
Magnolia – Symbol för trohet, förskönar magnoliablomman Shimmering Oil med sin mjuka, fräscha och citrus-liknande doft. Känd för sina lugnande egenskaper, lindrar Magnoliaoljan stress och är därför idealisk för en helkroppsapplicering.

Original – Nourishing oil for all hair Types
Näringsgivandeoljaförallahårtyper. Innehållerenkombinationavtvåutsöktaoljor; avokado- ochdruvkärneolja. Oljangöromedelbarthåretmjukt, följsamtochfulltav glans.

Avocado – Symbolen för kärlek och skönhet. Avokadoolja användes ursprungligen av aztekerna för att skydda håret från uttorkande vindar. Perfekt för tillväxt och fördröjt åldrande. Denna olja är mjuk och smidig vid beröring och används för att ge en lugnande finish och glans till håret.

Druvkärna- Symbol för överflöd, sensuell glädje och njutning, är denna ingrediens en kraftfull naturlig antioxidant, känt för sina föryngrande egenskaper och bekämpning av fria radikaler. Idealisk för alla hårtyper.

Rich – Controlling oil for unruly hair
Hårolja för svårformat hår, berikad med argan- och riskliolja som är kända för deras intensivt näringsgivande och skyddande egenskaper. Gör håret mjukt och ger glans och utslätning.

Argan – Känd som ”flytande guld” anses arganolja vara en symbol för livet. Argan har använts i århundraden av berber och dess primära funktion är att ge näring och att reparera. Idealisk för ostyrigt hår och väcker torra hårstrån till liv.

Riskli – En välbehållen hemlighet från japanska damer, är riskliolja rik på vitaminer, näringsämnen och antioxidanter. Ger näring och stärker håret, verkar stabiliserande och reparerar den sensibiliserade fibern.

Color Glow – Radiance oil for colour-treated hair
Glansgivande olja för färgat hår, berikad med linfröolja och tranbärsolja kända för sina antioxiderande egenskaper, samt UV-filter. Formulan skyddar färgat hår och gör det mjukt ända ut i topparna.

Linfrö – Symbolen för renhet för de forna egyptierna och används för sina närande egenskaper som bidrar till att bevara hårfärgen genom att förhindra kluvna toppar och avbrutna hårstrån.

Tranbär – Härstammande från den nordamerikanska kontinenten, symboliserar detta utsäde fred. Berikar håret med C-vitamin och behandlar hår skadat av färgning.

Alla Mythic Oil har ett rek pris på 229 kronor.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login