Skönhet | Kérastase Elixir Ultime en ny nivå av hårlyx

Av den 16 oktober, 2015

Historien om en legendarisk olja som nu år 2015 för höjden av hårlyx till en ny nivå.

Under 2010 presenterade Kérastase ett måste för hår och satte kraften av värdefulla oljor i centrum i sin formula: Elixir Ultime.

Hög prestanda kombineras med en otrolig sensorisk upplevelse. Oléo-Complexe, en teknologi sammansatt med fyra legendariska oljor. En närande, skyddande och förädlande kraft för en magisk och skräddarsydd ritual.

En ikon är född.
År 2015 för en modern design Elixir Ultime till höjden av hårlyx:
– Ikonstatusen stärks genom en lyxig ny förpackning.
– Tekniska uppenbarelser.
– Den ultimata upptäckten av en oljemist för fint hår
– En ny skräddarsydd förskönande ritual med oljor.

År 2015 får den ikoniska Elixir Ultime en ny förpackning och oljan kommer nu i en flaska tillverkad av glas.

Elixir Ultime visas nu upp i en dyrbar flaska tillverkad av glas. Endast detta fantastiska material kan fritt och öppet framhäva sitt dyrbara innehåll och samtidigt bevara dess renhet.

Översatt till kristall i grekiska och diamant i Bibeln, har glas alltid varit ett uttryck för lyx och hantverk. Blåst, skuren eller formad, är det favoritmaterialet bland designers.

Endast glas kunde förgylla förpackningen av Elixir Ultime’s oljor.
Kérastase har utvecklat en speciell design för denna älskade produkt med särskilda egenskaper som framhäver elixiret. En delikat kurva av glas formar basen av flaskan. En gyllene ring kröner locket på denna ultimata olja.

Inspirerad av det magiska med oljor som bärs av en ikon.
Den rätta formulan, den ursprungliga. Alltid i rampljuset, förlitar sig denna ikon på en drömformula: Oléo-Complexe. Fyra av de mest sällsynta och mest värdefulla oljorna (majs-, pracaxi-, argan- & kameliaolja), som resultat av en lång urvalsprocess, mikroniseras och blandas i detta oerhört sensoriska elixir.

I sin vackraste glasskapelse avslöjar oljan sina tekniska hemligheter:
+ 71% mer glans
Värmeskydd upp till 230 °
24h anti-frizz
Bättre motstånd mot skador och reducering av kluvna toppar
Lättare att forma, snabbare att torka

Elixir Ultime keeps my hair looking its absolute best. A drop here and there makes it so soft,so shiny – it’s truly gold in a bottle. I love my Elixir Ultime.
Kate Moss

Den 1: a volymgivande dubbelfasiga oljan för fint hår från Kérastase
En ny skräddarsydd förskönande oljeritual för kvinnor som vill få glansen av oljor utan att håret tyngs ner. L’Oréal Advanced Research har drivit expertisen ytterligare och introducerar den första oljan för fint hår. En vacker blandning av Intra-Cylane,L’Oréal’s stjärnmolekyl, och dyrbara oljor skapar hjärtat av denna dubbelfasiga och ultralätta formula som står i centrum för denna revolution.

Omsluten av lyxigt glas
Intra-Cylanetränger in i kärnan av fibern för att skapa ett starkt och smidigt molekylärt nätverk som ökar tjockleken och volymen på håret. En hybrid oljemist-formula, en kombination av en vatten- och en oljefas, som är lika närande som den är volymbyggande. Sprayen finfördelar mikrodroppar i håret för optimal volym, överdådig glans och sensuell mjukhet samtidigt som håret bibehåller sin lätthet.

Elixir Ultime förskönande oljebalsam
Den nya rutinen som slutför, förskönande oljor perfekt anpassade till fint hår. Ett lättare sätt att ge djup näring och reda ut håret. Universala oljor smälter samman in i en ljus sensorisk gyllene creme som omedelbart reder ut håret, omfamnar fibern med en kosmetisk slöja och som sköljs bort utan att tynga ner håret. När cremen sköljts ur är håret fyllt med näring och lämnas viktlöst och silkeslent med en fantastisk glans. En ny rutin som visar upp den otroliga lättheten av oljor.

Kérastase Elixir Ultime Range rek. priser:
1. Rengör
Bain Oléo-Complexe – 299 kr
Bain Oléo-Riche – 299 kr
2. Vårda
Fondant Oléo-Complexe – 299 kr
Masque Oléo-Complexe – 399 kr
3. Styla
Original Oil – 399 kr
Volumising Sublime Oil – 399 kr
Color Treating Oil – 399 kr
Crème Fine- 359 kr
Sérum Solide- 299 kr

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login