Skönhet | JIL SANDER lanserar ny glasögonkollektion i samarbete med Rodenstock

Av den 18 mars, 2015

JILSANDER, ett high-end kvalitetsmärke, lanserar sin nya kollektion glasögonbågar utvecklade i samarbete med glasögonspecialisten Rodenstock.

Både design och färgval återspeglar den sofistikerade och luxuösa världen som JILSANDER varumärket står för, nu under Creative Director Rodolfo Paglialunga.

De distinkta formerna och perfektion in i detalj ger nu en kollektion av både vanliga glasögonbågar såväl som solglasögon som verkligen sticker ut, inte bara i design utan även genom sin kvalitet.

Kollektionen av glasögonbågar innehåller dam och unisexmodeller med högsta kvalitet i materialval och tidlösa färgkombinationer.

Solglasögonen och korrektionsbågarna är indelade i två kategorier:

CORE
Skalmar gjorda i titan med delelement i acetat, fronten på bågen är gjord i en utmanande form. Den diskreta placeringen av logon på skalmen understryker den typiska designen från JIL SANDER.

VOLUME
Rundade filigranskalmar i kombination med en front av högsta kvalitet gjord i acetat ger dessa bågar ett unikt utseende. Det integrerade flexibla gångjärnet säkrar dessutom för en hög bärarkomfort.

Jil Sanderkollektionen finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare från maj 2015.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login