Skönhet | Hudvårdande skönhetschoklad lanserad i Sverige

Av den 4 december, 2015

esthechoc – Cambridge Beauty Chocolate, är ett helt nytt slags kosttillskott utformat som en chokladbit som motverkar hudens åldrande och bidrar till ökad mikrocirkulation i hela kroppen.

Kosttillskottet passar alla hudtyper och effekten blir slätare hud, långsammare åldring och mer lyster. Chokladen innehåller en kombination av de två naturliga ingredienserna kakaopolyfenoler, som finns i kakaobönor, och astaxantin som är en antioxidant som utvunnits från alger, som ger en unik effekt på huden. Esthechoc innehåller minst 72,6 procent kakao och genom att äta en chokladbit om dagen är resultatet av slät och strålande hud synligt redan efter tre veckor.

– Vi är väldigt glada att esthechoc nu lanserats i Sverige, en riktig feel-good produkt för alla oss som vill äta choklad med gott samvete. Chokladen är helt naturlig och tränger in i huden där vanliga ansiktskrämer och hudlotions inte kommer åt. Vi tror att esthechoc kommer bli en naturlig del av den dagliga hudvårdsrutinen i badrumsskåpet, säger Maria Persson, marknadsansvarig för esthechoc i Sverige.

Vetenskapligt utvecklad skönhetschoklad
Esthechoc har utvecklats och patenterats av forskare från Cambridge University och produceras under strikta och skyddade kvalitetskontroller. Produkten är framtagen efter 10 års forskning kring en ny teknik, Astacelle Crystal Defense System, som möjliggör kakaopolyfenolernas och astaxantinets effekt att snabbt upptas av blodomloppet i hudvävnaden, istället för att brytas ned av metabolismen.

En rad kliniska undersökningar och ett stort antal studier har genomförts av Cambridge University, där 3000 patienter deltagit i medicinsk forskning och kliniska tester vid framtagandet av esthechoc. Produkten har fått fem prestigefyllda forskningsanslag och utmärkelser och är patentskyddad i EU och USA.

esthechoc kan köpas på nätet www.esthechoc.se samt inom kort även i utvalda hudvårdssalonger.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login