Skönhet | Giordani Gold Bronzing Pearls – Handgjorda puderkulor

Av den 26 september, 2015

Giordani Gold Bronzing Pearls är handgjorda av de mest erfarna hantverkarna i Italien för exceptionell kvalitet.

Puderkulorna ger dina kinder en solkysst look, din hudton lyster, samt highlightar ditt dekolletage på ett subtilt och vackert sätt.

Giordani Gold Bronzing Pearls är en av Oriflames mest ikoniska produkter. Puderkulorna tillverkas i Italien; först spinns dem, sedan handrullas dem av de mest erfarna hantverkarna, för att slutligen bakas i ugn för att skulptera fram den sfäriska formen.

Dessa flerfärgade puderkulor ger värme, färg och lyster till ditt ansikte och dekolletage. Varje individuell puderkula är berikad med Mineral Complex för en smidig applicering och ett subtilt skimmer.

Mineral Complex består av en mineralsammansättning som ger en smidig applicering, samt en jämn fördelning av pigment och skimmer för exceptionell färgklarhet och långvarighet.

Bronzing Pearls finns i fyra nyanser för olika hudtoner. Varje nyans har puderkulor i olika toner som kompletterar varandra på bästa sätt för en vacker finish. Puderkulorna ger värme och lyster och tillför en känsla av klassisk elegans till varje kvinnas skönhetsrutin.

Pris: 329:-

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login