Galawesh testar OSiS Session Label

Av den 17 maj, 2015

Schwarzkopf har lanserat en ny premiumserie OSiS SESSION LABEL – produkterna som gör att du får en exklusiv session styling. 

Du kan skapa kreativa och individuella frisyrer efter de senaste trenderna. Produkterna som senast kommit in i serien är Volumizing Root Spray Mousse och Plumping Lotion.

OSiS Session Label Volumizing Root Spray Mousse är en mousse i sprayform som ger volym och rootlift i hårbotten. Den ger stadga och volym i längder och toppar.

Så här använder du produkterna: 

Det är lättare att fördela och spraya på produkten med blött hår men går lika bra i torrt hår.

Bilderna visar exempel på hur processen går till.

Dela upp håret och spraya i hårbotten. Du kan göra flera olika lager. Avsluta med att föna håret torrtschwarzkopf-gala-01
genom att använda en rund borste för maximal volym eller dra igenom fingrarna.

.

.

.

.

.

.

.

Resultatet med denna produkt ger mer volym till håret och det känns inte kladdigt även om man tar detschwarzkopf-gala-02
på torrt hår och den är väldigt lätt att använda. 

OSiS Session Label Plumping Lotion är en volymkräm som ger dig både volym och fukt. Den slätar ut poröst hår, jämnar ut hårets struktur och gör det mjukare och lättare att hantera. Den har en mjuk konsistens och är smidig att jobba med. Den funkar lika bra i botten som i längderna. Håret får textur, stadga och fyllighet utan att det känns kladdigt. 

.

.

.

.

Produkten funkar även i torrt och fuktigt hår men för att få mycket mer resultat rekommenderar jag attschwarzkopf-gala-03 det tas i blött hår innan och kan läggas på efter i torrt hår.

.

.

.

.

.

.

.

.

Du tar en klick av produkten i händerna. Fortsätter sedan med produkten i håret och luftar det lätt.schwarzkopf-gala-04

.

.

.

.

.

.

.

.

Vill du använda produkten och sedan föna håret kan du ta produkten lätt i hårbotten ner mot topparna.schwarzkopf-gala-05 Föna med en rund borste.

.

.

.

.

.

.

.

.

Den här produkten är en ny favorit. Den är lätt att jobba med och att den går att använda i hårbotten trots torrt eller blött hår är magi. Den är enkel att pumpa ut från flaskan och den luktar gudomligt gott. 

OSiS SESSION LABEL består av sammanlagt åtta produkter; Volumizing Root Spray Mousse, Plumping Lotion, Salt Spray, Silk Shine Cream, Molding Paste, Dust It Flex, Flexible Hold Hairspray och Strong Hold Hairspray och rek. pris för dessa två ligger på 219kr. 

galawesh-wyatt-01Galawesh Wyatt, Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login