Skönhet | Färgexplosion i Yves Rochers nagellacks-challenge ”Speaking Colors”

Av den 30 maj, 2015

Nu lanserar Yves Rocher en internationell tävling med full fokus på färgstarka naglar. I samband med lanseringen av 50 nya nagellack presenteras kampanjen ”Speaking Colors”. I tävlingen kan kreativa, färgstarka och modiga personer vinna pris och ära. Tävlingen startar synkroniserat i en rad olika Yves Rocher-länder den 28 maj.

Varje vecka, under fem veckor, kommer tre vinnare att koras i tävlingen Speaking Colors. Genom att fokusera hela sin kreativitet på sina 10 fingrar (eller tår) tävlar deltagarna om juryns gunst i förmågan att skapa naglar som gör intryck. Bilderna laddas upp på Yves Rochers Facebook-sida, Twitter, Instagram och taggas med #Speakingcolors, #land (exempelvis Sverige) och #humör (exempelvis rolig, glad, busig, fantastisk) samt #Yvesrocher. Poängen är att tala med sina naglar.

Förstapriset varje vecka är skönhetsprodukter för ett helt år och 2-3 priset är en exklusiv box med 50 färgstarka nagellacker från Yves Rochers nya kollektion. De medverkande kommer att tävla mot deltagare från många Yves Rochers länder. I den internationella juryn av fem personer finns Kristina Wroblewski.

– I tävlingen släpper vi loss skaparglädjen och kreativiteten hos människor. Vi vill upmuntra till bus och skoj och längtar efter att få ta del av alla häftiga förslag som jag vet kommer att komma in när människor får chans att leka loss med färger och känslor. Det är spännande att se hur mycket naglarna kan bidra till hela bilden av en person. För trots att det är en ganska liten yta kan uttrycksfulla naglar göra stor skillnad, Kristina Wroblewski, Digital Marketing Manager på Yves Rocher.

Läs om tävlingen här >>

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login