Skönhet | Ecocertifierad lätt ansiktsolja boostar huden i vinter

Av den 12 februari, 2016

Lagom till den kalla och torra vintern lanserar CCS Healthcare den nya Ecocertifierade ansiktsoljan Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil. Den parfymfria ansiktsoljan boostar den känsliga huden i ansiktet och kan användas som ett komplement till den vanliga ansiktskrämen.

Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil har en lätt konsistens som gör den behaglig att använda i ansiktet. Den appliceras morgon och/eller kväll under den vanliga ansiktskrämen och gör huden extra mjuk och smidig. Ansiktsoljan är certifierad av Ecocert enligt Cosmos kriterier och innehåller ekologisk olivolja, samt kokosolja och vitamin E som tillsammans tillför rikligt med näring till den känsliga huden i ansiktet.

Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil är parfymfri för att passa extra känslig hud. Oljan kan, förutom att användas under den ordinarie ansiktskrämen, även användas tillsammans med ansiktsrengöring för att göra rengöringen mer effektiv.

Att ansiktsoljan är certifierad innebär att den är godkänd enligt Cosmos kriterier, som ställer krav på ingående komponenters ursprung och på produktionsätt och rengöringsprocesser hos råvaruproducenter och sluttillverkare.

Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil innehåller varken parabener, mineralolja eller silikon.
Flaska om 50 ml; rekommenderat cirkapris 149kr
Finns att köpa på Apoteket Hjärtat samt apotea.se från vecka 7

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login