Skönhet | Bra huddagar med nyheten Fresh Nude Foundation från The Body Shop

Av den 1 november, 2015

Att välja rätt nyans på foundation kunde vara en jobbig upplevelse. Nu är det som en inbjudan att resa jorden runt! The Body Shop introducerar Fresh Nude Foundation, 16 semimatta, globetrottande nyanser med SPF 15 som inspirerats av naturen och omfattar ett brett färgspektrum.

Från ljusaste Chelsea Porcelain till medium Santorini Sunset och mörkaste Tuscany Chestnut.

Feelgood formula
Formulan är mild och låter huden andas, med en lätt touch av rosenvatten och 100% ekologisk aloe vera för fräsch fuktighetsbevaring. Täpper inte till porerna och är lämplig även för känslig hud.

Nude Glow Finish
Vår blandning av rena pigment och ljus-reflekterande partiklar ger dig en naturligt semimatt finish med subtil lyster. Täcker lätt till medium och är lätt att bygga på. Färgen du applicerar på morgonen håller sig på plats hela dagen.

”Jag kämpar ofta med att hitta rätt nyans av foundation för min mörka hudton. Och som modell som arbetar med många visningar, är det ofta ett problem även när jag blir sminkad bakom scenen. Därför blev jag otroligt peppad när jag upptäckte Fresh Nude Foundation-serien och hittade den perfekta nyansen för mig!”
Nykhor Paul, modell med huvudrollen i lanseringen av Fresh Nude Foundation, använder Shade 080 Tuscany Chestnut

Fresh Nude Foundation 30 ml, 245 kr

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login