Skönhet | Beroendeframkallande smink med gott samvete hos Brallis

Av den 13 augusti, 2016

Med bra smink så känner man sig säker och i ordning hela dagen, men bra sminkprodukter ska också vara tillverkade på ett schysst sätt så att man kan ha ett gott samvete då man använder dem.

Nu lanserar Brallis.se Makeup Addictions sminkprodukter och de är alla cruelty free, det vill säga att de inte har testats på djur. Makeup Addiction är i grundaren Djimbi Djevdets egna ord så mycket mer än en nödvändig syssla. Det här är ett märke som erbjuder sminkprodukter som kombinerar livsstil med konst. Sminket är framtaget mer tanke på kvalitet såväl som med tanke på en prislapp som känns skälig.

Innan Makeup Addiction lanserar nya produkter så testas de noga hos företaget på människor för att på så vis säkra att de verkligen erbjuder den kvalitet som märket har kommit att bli känt för. Hos Brallis.se så har man bestämt sig för att sälja de nya produkterna i de fysiska butikerna i Umeå såväl som på nätet så att alla svenska sminkfantaster kan komma åt dem.

Brallis.se flaggar särskilt för ögonskuggapaletterna Vintage och Flaming Love som har blivit mycket populära på den internationella marknaden. Se även närmre på deras lösa pigment och highlighters som till exempel Orgasmic och Snow Gold som kommer med rosa och vita glittrande toner och som inspirerar och gör sminkningen till sann glädje!

I sminkkollektionen från Makeup Addiction så finns det något för alla och det här är sminkprodukter som sitter i som de ska och som man kan blanda på ett bra sätt. Brallis.se tror att Makeup Addiction kommer att bli uppmärksammat då sminket väl dyker upp i butiken då det har en så unik känsla och stil som kommer att tilltala många.

Du kan besöka Brallis.se för att se närmre på nya sminkprodukterna från Makeup Addiction eller upptäcka ett annat kvalitetsmärke som erbjuder hög kvalitet till ett bra pris. Produkterna finns också i Brallis fysiska butiker i Umeå där du kan få mer rådgivning och tips om Smink, hudvård och hårvård.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login