Skönhet | Alexander McQueen höst/vinter 2016

Av den 19 mars, 2016

Alexander McQueen höst/vinter 2016 looks av Guido, Redkens Global Creative Director.

”Jag hade en idé om eklekticism för Alexander McQueen show. Det är romantiskt eftersom det har mjuka egenskaper, som vi skapat genom att dra bitar ut. Men det finns också en slumpmässighet och wrongness till det, vilket gör det punky. Jag är ett stort fan av hår tillbehör – de kan vara vintage och behöver inte vara dyrt. Ju mer excentriska utseende är, desto mer stil har. Det finns ibland ingen rim och reson i utseendet, det är bara om din egen tolkning. Med detta utseende, clunkier det är, desto bättre är det och ju mer du oroa dig för det, desto mer fel det ser ut. Jag använde tarmar 10 för att skapa en grov textur och sedan borstade igenom och vridna håret i en wrap. Jag lade mer struktur med Redken vind blåst 05, sedan tog brickor av smycken och slumpmässigt placerade bitar av varierande storlek i hela håret. Detta ser skapade en självsäker , excentrisk typ av McQueen kvinna. ”– Guido

Skapa looken

  1. Applicera en pump av Redken pillow proof blow dry express treatment primeri fuktigt hår och kamma igenom håret. Detta för att skära ner på fönings-tiden och ge ett värmeskydd.
  2. Arbeta sedan in en liten klick Redken satinwear 02 i fuktigt hår för att preppa inför föning.
  3. Föna håret bakåt, så att du skapar en jämn hårlinje, och med hjälp av fingrarna och en borste för du håret tillbaka.
  4. När håret är torrt, spraya Redken triple take 32 extreme high-hold hårspray längst fram på huvudet för glans och struktur. Med hjälp av fingrarna, styla håret bakåt till en mycket låg hästsvans och säkra med en gummisnodd.
  5. Med hjälp av en locktång, ta små delar av hästsvansen och skapa mjuka lockar i håret för en ökad rörlighet.
  6. Avslutningsvis, spreja Redken triple take 32 extreme high-hold hårspray ännu en gång för varaktig glans och för att frisyren ska hålla.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login