Skön stämning på avslutningen för Tjo i Tjögsta

Av den 16 juli, 2018

Under lördagskvällen hölls avslutningen av årets Tjo i Tjögsta och kvällens huvudnummer var Plura, självklart var det slutsålt.

Detta var första gången jag besökte Tjo i Tjögsta och jag måste säga att detta är ett alldeles utmärkt arrangemang, så där lagom långt från stan att man verkligen känner att man är på landet men samtidigt tar inte resan längre tid än cirka 20 minuter. En annan sak jag gillar är att man gjort det till en helkväll där första artisten går på cirka 17:30 och sista runt 21:00.

Kvällens artistuppställning bestod av Patrik Nordqvist, Björn Wahlberg, Kristian Antila, Amanda Ginsburg samt Plura med band.

Det blev en magisk kväll med närmare 1100 i publiken och samtliga artister i högform, även maten som erbjöds höll hög klass, jag åt en Tjo burgare som smakade fantastiskt bra och det enda man kan klaga på där var att köerna blev långa fram mot kvällen.

Även mellan akterna spelades det musik då Örebro Soulklubb och Matilda Wahlstedt agerade DJ med allsköns musik.

Samtliga artister skötte sig bra men man märkte att det var för Plura som publiken var där, där tror jag ingen blev besviken då det kändes som att han var i högform.

Bilder från kvällen.

Tjo i Tjögsta får hela…

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Tjo i Tjögsta
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login