Skön pop från Hanna Järver på Klubb Mono

Av den 13 maj, 2018

Det var dags för säsongsavslutning på Klubb Mono som hållit till i Örebro Konserthus foajé, som vanligt hade man två live akter på schemat Hanna Järver och Beatrice Eli samt Jocke Åhlund från Teddybears som DJ.

Hanna Järver kommer från Örebro och släppte den 13 april sitt debutalbum So Long, dessförinnan har hon släppt ep:n Närke och ett antal singlar. Hennes musik kan bäst beskrivas som en blandning av elektropop och indiepop.

Jag känner mig nyfiken inför kvällens spelning då jag inte sett Hanna live innan men har lyssnat på albumet och tycker det är helt ok, så frågan jag ställde mig var om hon skulle växa live eller inte.

Hanna kommer ut på scenen med en lite blyg självsäkerhet som jag tycker är charmig, den initiala känslan visar sig hålla då hon är en av de få popakter som växer live. De lite för vassa elektron ljuden på skivan rundas av något och Hannas sångröst framträder tydligare. När det gäller sången tycker jag att det är viktigt att den kommer fram då texterna har budskap som man bör kunna ta del av.

Klubb Mono bjuder som vanligt på en fantastisk atmosfär och publiken är bland den vänligaste jag stött på, denna kväll tar de verklige Hanna till sig och älskar det hon gör.

Jag tycker att Hanna Järver gör en mycket bra spelning och hon får en fin kontakt med publiken.

Hanna Järver får hela…

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login