SkiStar öppnar för skidåkning i österrikiska Sankt Johann

Av den 2 december, 2016

Nu är det dags att öppna för skidåkning på SkiStars nya skidort, St. Johann. SkiStar har utvecklat och förbättrat snöproduktionen på den österrikiska skidorten inför vintern. Det i kombination med den senaste periodens kyla gör att öppning sker torsdag den 8 december.

– Det känns väldigt kul att öppna för skidåkning även i St. Johann, vårt nya tillskott i SkiStar-familjen. Då är alla våra sex skidorter öppna för vintern och vi ser fram emot att kunna erbjuda väldigt fin skidåkning för våra jul- och nyårsgäster, säger Linda Morell, pr-chef på SkiStar.

Det är Gondolen Harschbichl och sittliften Jodelalm som öppnar den 8 december. Skidåkning kommer att erbjudas från toppen till mitten av skidområdet. Håller kylan i sig kommer nedfarterna öppnas ner till dalen. Se SkiStar St. Johanns LPV ”lift, pist och väder” på skistar.com för uppdaterad information om öppna liftar, pister och väder.

Vi strävar alltid efter att göra skidsemestern så aktiv och rolig som möjligt. Därför är vi glada över att kunna presentera gratistjänsten MySkiStar för St. Johanns skidgäster i vinter. Medlemskapet förhöjer skidupplevelsen genom att man kan följa sin åkstatistik, bland annat se antal åkta skidåk och fallhöjdsmeter samt få belöningar kopplat till sin skidåkning, säger Linda Morell.

Sankt Johann är beläget i hjärtat av österrikiska Tyrolen och har tre internationella flygplatser inom en radie av 150 km (München, Innsbruck och Salzburg) samt tåg som stannar precis i centrum av byn. Läget på nordsidan av Kitzbüheler Horn ger varierad skidåkning i 42 kilometer pist, på höjder upp till 1 604 meter över havet. SkiStar har varit majoritetsägare i skidanläggningen sedan i våras, och 8 december öppnas skidorten för skidåkning. På skistar.com/stjohann kan SkiPass laddas och hotell, lägenheter och privatägda pensionat förbokas. 15 % onlinerabatt på SkiPass erbjuds vid köp minst två veckor innan ankomst till St. Johann.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login