SkiStar lanserar resmål i Alperna

Av den 11 oktober, 2016

Nu lanserar SkiStar sitt första resmål i Alperna, när Sankt Johann i österrikiska Tyrolen går att boka på skistar.com. Satsningen är första steget i att etablera skidreseföretaget i Alperna.

Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda våra gäster att kunna boka Sankt Johann, en skidort som passar bra som komplement till våra skandinaviska skidorter. Gästerna kan nu förboka hotellboende och SkiPass på skistar.com precis som till våra Skandinaviska skidorter, sägerMats Årjes, vd på SkiStar.

Sankt Johann är beläget i hjärtat av österrikiska Tyrolen och har tre internationella flygplatser inom en radie av 150 km (München, Innsbruck och Salzburg) samt tåg som stannar precis i centrum av byn. Läget på nordsidan av Kitzbüheler Horn ger varierad skidåkning i 42 kilometer pist, på höjder upp till 1 700 meter över havet. SkiStar har varit majoritetsägare till skidanläggningen sedan i våras, och nu kan alltså hotell förbokas och SkiPass köpas direkt påskistar.com/stjohann.

Vi strävar alltid efter att skidsemestern ska bli så aktiv och rolig som möjligt. Därför kommer självklart även våra gäster i Sankt Johann att kunna gå med i vår kundklubb MySkiStar. Medlemmarna erbjuds rabatter och förmåner, och kan krydda åkningen genom att följa sin åkstatistik, se hur många fallhöjdsmeter de har åkt och se var i backen familj och vänner befinner sig, säger Mats Årjes.

Skistar.com är en av Europas största bokningssajter för vintersemester, med över tio miljoner besökare varje år. Utöver möjligheten att boka boende, skidskola, skidhyra och köpa SkiPass erbjuder skistar.com bland annat uppdaterade väderleksrapporter, information om aktuella öppna skidbackar/liftar samt massor av inspiration inför skidsemestern.

Om MySkiStar

  • Med ett SkiPass kopplat till MySkiStarprofilen registeras all skidåkning på SkiStars skidorter och fr.o.m vintern även i SkiStar St. Johann
  • Enkel överblick över antalet skiddagar, antal åk och fallhöjdsmeter • Positionering i skidbacken för familj och vänner
  • Ger bonus på alla onlineköp på skistar.com/skistarshop.com, bonusen blir till pengar som används vid nästa onlineköp
  • Förmåner och bra erbjudanden
  • Roliga utmaningar och tävlingar med vänner och familj

Resa
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login