Skateboardtävling och Prova på-skate i Oscar C galleria

Av den 26 april, 2018
Arkivbild från Örebro Skatepark

Föreningen Örebro skateboard testar nytt grepp med skateboardtävling och Prova på-skate i Oscar C galleria idag 26 april.

Föreningen Örebro skateboard testar nytt grepp med skateboardtävling och Prova på-skate i Oscar C galleria Den 26 april kommer Örebro skateboardförening att hålla en skateboardtävling och Prova på-skate inomhus i Oscar C galleria. idén föddes i samband med att föreningen letar lokaler, och då kan kreativiteten vara riktigt hög.

Föreningen har letat lokaler den senaste tiden och snart vänt på varje sten i centrum och i utkanterna av Örebro. När man uppmärksammade tomma i gallerian lokalen insåg man ganska snart att den inte fungerar som en permanent lokal, men idéen om att köra en tävling och prova på-skate med brädor och skydd föddes.

Vi är inte rädda för att testa nya grepp och pröva olika idéer. Att köra skateboard i en galleria funkar fint om man bara tänker till lite. Vi ser också att det är ett bra sätt att sprida de goda vibbarna som man får av att åka skateboard, där utmaningar för individen och kompisskap bara är några fördelar som finns inom skateboardscenen, säger Daniel Nätterdal, föreståndare för föreningen.

Mellan 16.00-19.00 kommer föreningen att hålla i en Prova på skate, då kan föräldrarna strosa runt på stan och handla, och deras kids kan göra något mycket roligare än att gå med föräldrarna på stan och tråka.

– Senare under kvällen klockan 20.00 kommer vi att anordna en Best Trick-tävling och det kommer att finnas ramper och andra saker att åka på. Det kommer bli spektakulärt. Från 21.00 blir det även after skate på pastabaren som finns i gallerian. Vi uppdaterar informationen löpande via facebook.com/orebroskateboard, avslutar Daniel Nätterdal för Föreningen Örebro skateboard. 

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login