Skönhet | Sabina testar THE BODY SHOP – Moringa Body Butter

Av den 22 juli, 2015

Jag har nu prövat THE BODY SHOP – Moringa Body Butter 200ml

En av topp tre bästsäljare med sin fuktbevarande och underbara blommiga doft. Fuktbevarande i 24h och innehåller Community Fair Trade-producerade kakaosmör från Ghana, paranötsolja från Amazonsregionen, sesamolja från Nicaragua och Honung från Etiopien.

Dess moringafröolja med naturlig druvkärneolja och oljesyramed höga halter essentiella fettsyror hjälper till i resultatet av en underbart mjuk och len hud.

Denna body butter har varit min favorit nu i några veckor. Den mjukgör kroppen och den håller sig inte kladdig länge efter användning, så har du brottom på morgonen efter duschen så kan du snabbt efter applicering ta på dig kläder utan obehag.

Den känns lite len och lämnar även hyn len i timmar om du är extremt torr, men efter lång användning så lämnas huden mjukare och lenare och behovet blir mindre.

Det enda som var en liten negativitet var att den inte luktade jätte gott, det fick mig inte att vilja använda den hela tiden, men doften var svag så det var riktigt positivt. Doften försvinner även men endast efter ett par timmar efter applicering. Trots detta så skulle jag kunna använda denna i framtiden.

Pris för THE BODY SHOP – Moringa Body Butter 200ml är 185 kronor

THE BODY SHOP – Moringa Body Butter får hela…

svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-clear-1svampen-fade-1

Sabina Holm mode och skönhetSabina Holm | Mode och skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login