Sjung med Spångberg & Rickard Söderberg Julkonsert

Av den 11 december, 2019

Rickard Söderberg studerade vid Opera-akademin i Köpenhamn, med ett starkt musikaliskt uttryck och en karismatisk personlighet är han en uppskattad konsertsolist och framträder i många stora verk.

Under hösten 2013 nådde han ut till en bredare publik genom sin medverkan i ”Körslaget” på TV4 och han har även deltagit i ”Let’s dance”. Rickard har tävlat i ”Melodifestivalen” med en duett tillsammans med musikalartisten Elize Ryd. Han älskar att möta och lyfta körsångare till nya höjder. Hösten 2016 skapades Gatans Röster i samband med en SVT-produktion som kom att heta ”Gatans Kör”. Rickard bjöd in de som haft ett tufft liv att upptäcka glädje och gemenskap genom körsång. I år 2019 var Rickard i Sydafrika och inledde ett samarbete med och ett engagemang för välgörenhetsprojektet ”Star For Life” där Anki och Magnus varit involverade sedan starten 2005. Musik ska få göra skillnad – inte bara underhålla. I juletid naturligtvis inget undantag!

Anki & Magnus startade 2013 en storkör som är öppen för alla – ung/gammal, ovan/van körsångare. Läs mer: www.sjungmedspangberg.se Den numera 500 röster starka kör sjunger denna kväll dels själva, dels tillsammans med Rickard och kompband en blandad repertoar på engelska och svenska – gospel, soul & pop. Det blir en mäktig, svängig och stämningsfull julkonsert. Rickard Söderbergs musikalitet tillsammans med så många sångare i kören ”Sjung Med Spångberg” är en stark kombination!

Gästsolist blir även Josef Wijk – en ung och begåvad oboist/sångare!

Missa inte Sjung med Spångberg & Rickard Söderberg Julkonsert på Hjalmar Bergman Teatern Söndag 15 December 2019.

» Mer information här «

Nöje | Sjung med Spångberg & Rickard Söderberg Julkonsert
Örebroguiden

Källa conventum.se

You must be logged in to post a comment Login