Sjömila och Tommy Nilsson släpper låt specialskriven för sjuksköterskor

Av den 22 oktober, 2020

Den 19 november har låten ”Tillsammans” release. En varm och inspirerande låt om att leva, tro och vara nära varandra. Specialskriven för Samverkande-sjukvårds 10-års jubileum. Gästartist Tommy Nilsson sjunger med Sjömila för första gången. Samma dag har låten även release på samtliga digitala musik-plattformar, som tex Spotify, Deezer, Apple Music, Youtube etc.

Om Samverkande sjukvård
Kortfattat är Samverkande sjukvård ett strukturerat sätt för sjuksköterskor från olika verksamheter att samarbeta och finnas till hands för varandra. En viktig del av samverkan är att de ska kunna be varandra om hjälp och att ha en nära dialog. Samverkande sjukvård bygger på goda relationer mellan samverkansparter och verkar för att invånarna i Fyrbodal samt Lilla Edet ska få rätt vård på rätt plats och att de samlade sjukvårdsresurserna används för invånarnas bästa.

Denna speciella tid
När vi fick förfrågan om att spela på detta online-event för sjuksköterskor var svaret ett självklart ja. På eget initiativ föreslog vi att vi kunde skriva en specialskriven låt. Vi känner, som så många andra, en stor ödmjukhet och respekt inför yrkesgruppen. Det kändes som att det var det minsta vi kunde göra. Vi vill ge något tillbaka.

Idén att kontakta Tommy Nilsson kom av att vi råkade se ett videoinlägg av Tommy där han pratade så insiktsfullt och empatiskt om sjukvården. Tommy tackade ja till vår inbjudan och plötsligt blev vi en kvartett istället… om än tillfälligt. Låten är vi väldigt nöjda med, den känns som dagsaktuell fullträff, inte bara för den som jobbar inom vården utan för alla som har kämpat och kämpar i denna speciella tid./ Sjömila.

Musik | Sjömila och Tommy Nilsson släpper låt specialskriven för sjuksköterskor
Örebroguiden

Källa: Dotte Multitasking

You must be logged in to post a comment Login