SJ och Readly erbjuder tågresenärer obegränsad tillgång till digitala magasin

Av den 28 juni, 2019

Erbjudandet börjar gälla från 27 juni och löper ett år framåt. Readly´s magasinportfölj ger läsare ett brett urval av både svenska och internationella magasin, idag finns det över 4000 titlar på 14 språk att välja mellan.

“Readly och SJ jobbar varje dag med upplevelser och hållbarhet, nu hoppas vi att SJ Prio medlemmarna ska få en härlig magasinupplevelse digitalt i Readly. Vi vill erbjuda fler konsumenter att lära känna Readly och alla 4000 lokala och internationella magasin vi har i appen, så förhoppningsvis kommer Bamse, Filter, Vouge och Time få mycket lästid på tågen närmaste året”, säger Daniel Hamrin, innehållsansvarig på Readly i Sverige.

“Vi är jätteglada att kunna erbjuda alla våra Prio-medlemmar en intressantare resa med hjälp av Readly´s breda magasinutbud. Vi satsar mycket resurser på digitala lösningar som kan addera värde för våra resenärer, och Readly är ett bra exempel på detta. Jag är övertygad om att detta blir ett uppskattat inslag för alla sommarresenärer, säger Enrico Rosberg, ansvarig CRM Partnerspå SJ.

Resa | SJ och Readly erbjuder tågresenärer obegränsad tillgång till digitala magasin
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login