Sista säsongen av lyssnarsuccén Svart stjärna

Av den 21 juli, 2017

I den tredje och avslutande säsongen av lyssnarsuccén Svart stjärna får Monty och Henry äntligen svar på sina frågor, och den chockerande sanningen kommer att förändra allt.

Invasionen av jorden har börjat. Emma och Sara gömmer sig i den lilla stugan på kalfjället medan Henry Jäger och Thana ”Monty” Montgomery åker tillbaka genom maskhålet till den purpurfärgade planeten. Men när de ska återvända till jorden har maskhålet slutit sig och de är fast på planeten. I desperation följer de en mystisk signal som leder dem till en ruin. Inne i ruinen hittar de en tusentals år gammal målning som föreställer ett krig på en främmande planet. Chockad upptäcker Monty att hon själv finns avbildad i målningens mitt …

Jesper Ersgård har tidigare skrivit filmmanus i USA, bland annat till Hyresgästen med Rob Lowe och Jim Belushi och Rancid med Matthew Settle och Pernilla August. Manuset till Rancid nominerades till Europa Cinema-priset. 2009 debuterade Jesper Ersgård som romanförfattare med thrillern Ut kom vargarna, sedan dess har det blivit fyra böcker till, både sakprosa och thrillers.

Joakim Ersgård är född och uppvuxen i Stockholm. Han debuterade som långfilmsregissör med filmen Besökarna, en spökhistoria med Kjell Berqvist och Lena Endre i huvudrollerna. När filmen såldes till USA flyttade Joakim till Los Angeles där han etablerade sig som regissör och författare. Sedan flytten har han regisserat åtta långfilmer och skrivit över trettio filmmanus.

Inläsare: Stefan Sauk

Kultur & Musik | Lyssna
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login