Sissela Kyle på turné med hyllade “Etta på listan!

Av den 3 januari, 2020

I vår tar Sissela Kyle sin nya succéföreställning på turné. Under hösten spelades “Etta på listan!” i Stockholm och Göteborg, men nu är det klart att redan i februari tar hon ut den till övriga landet.

– Jag skämtar och talar allvar om sånt jag funderat på, till exempel sex, sprit och samtalstonen på nätet, säger Sissela Kyle.

Sissela Kyle har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och har bland annat utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Nu är hon tillbaka med en ny soloföreställning. I ”Etta på listan!”, berättar hon om sin besatthet av att göra listor, bjuder på sång, dans, en kavalkad av Göteborgshumor och andra
ämnen som ligger henne varmt om hjärtat.

– Det övergripande temat är min känsla av tidlöshet och min gränslösa kärlek till festliga fruntimmer, säger Sissela Kyle.

På scenen medverkar även multi-musikern Sara Niklasson, manus har Sissela Kyle skrivit tillsammans med Calle Norlén och för regi svarar Emma Bucht.

———————————-

Pressröster om ”Etta på listan!”

“Tagedanielssonsk klass”
“Tårögda gapskratt”
/Aftonbladet, 4 plus  

“Intelligent och medryckande – Sissela Kyle är roligast i år”
/Expressen, 4 getingar   

“Kyle toppar listan med sin varma genialitet”
/Svenska Dagbladet

“Publiken sitter med ett ständigt leende mellan gapskratten”
/QX

“Välskriven, smart och spänstigt”
/Dagens Nyheter

Sissela Kyle på turné med hyllade “Etta på listan kommer till Örebro Lördag 15 Februari 2020 för en föreställning på Hjalmar BergmanTeatern kl 19.30.

Nöje | Sissela Kyle på turné med hyllade “Etta på listan
Örebroguiden

Källa CS Nöje

You must be logged in to post a comment Login