Sire släppte EP:n Disposition och firade på PastaBaren

Av den 18 februari, 2018

Sire är ett Örebro band som spelar instrumental lite tyngre rock och jag får lite Dream Theater-vibbar när jag hör bandet.

Bandet har nu släppt en EP som heter Disposition och som finns på Spotify, under fredagskvällen firade man släppet med en spelning på PastaBaren på Oscar C.

Jag blev faktiskt lite förvånad att se så pass stor publik sluta upp med tanke på att detta inte är den mest lätt tillgängliga musiken.

Sire är tighta när de spelar, men jag skulle personligen gärna se en sångare eller sångerska med bandet för att tillföra ytterligare en dimension till musiken. Som det är nu blir det lite för mycket gitarrtrixande för mig, jag skulle gärna se att det hände någonting mer i låtarna. Det är nämligen sångaren som gör att jag över huvud taget okar lyssna på en åtta minuter lång låt av Dream Theater.

Publiken är dock entusiastisk och Sire gör en bra insats på scenen.

Sire får hela…

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login