SIA Glass presenterar Årets nya glassar från Slöinge

Av den 9 februari, 2020

Nu när solen äntligen börjar titta fram presenterar SIA Glass årets nyheter från halländska Slöinge. 

– För oss är det självklart att utveckla och tillverka all vår glass i Sverige, därför känns det extra kul att lansera en riktig svensk sommardröm med vit choklad och smultron. Sen är vi mycket stolta över att presentera vår klassiska Glassbåt i en ny salt skepnad, och inte minst efterlängtade veganska Ice Dream på pinne, säger Dan Bengtsson, Marknadschef på SIA Glass.

En svensk sommardröm
Vår finaste gräddglass med smultronsmak och frisk smultron-jordgubbssås doppad i vit choklad. – Vi ville fånga den svenska sommaren i en glasspinne och resultatet blev en söt härlighet som ger sol i sinnet året om!

Vegansk dröm på pinne!
Glass gjord på kokosgrädde med smak av karamell och salt karamellsås doppad i choklad med rostade kokosflingor. – Vårt veganska koncept Ice Dream har gjort succé i glassbaren och i butik, nu är det dags för Ice Dream att inta glasskartan.

Ny båt lägger ut från Slöinge

Gräddglass med både hallon- och saltlakritssmak och saltlakritssås i svart båtrån med saltlakritsdopp. – Glassbåten är vår mest älskade klassiker så det känns väldigt kul att lansera den i en ny spännande skepnad med den oslagbara smakkombinationen hallon och saltlakrits.

Fantastiska tillskott till en unik glasskarta
SIA Glass kan stoltsera med en unik glasskarta där hela sortimentet är tillverkat i Sverige, alltid på svensk färsk grädde och alltid helt fritt från palmolja. – Vi är väldigt stolta över vår glasskarta, därför känns det väldigt roligt att välkomna tre nyheter med så olika smakkaraktärer. De kommer att bli ett fantastiskt tillskott till ett redan så smakfullt sortiment.

Glass | SIA Glass presenterar Årets nya glassar från Slöinge
Örebroguiden

Källa SIA Glass

You must be logged in to post a comment Login