Showen 186 år tillsammans kommer till Brunsparken

Av den 22 juli, 2018

Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson, giganter inom svensk showbiz. Tre legendarer som tillsammans har underhållit oss i 186 år.

Ta chansen att njuta av dessa fantastiska artister som inledde sina professionella karriärer i mitten av 50-talet och som sedan dess tillhört den yppersta artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.

Publiken kan se fram emot en sprakande show fylld med anekdoter, humor och oförglömliga hits, som tex Flickor bak i bilen, Jag hade en gång en båt och Sista Dansen (Save the last dance for me) – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.

Tillsammans har trion bland annat tävlat i Melodifestivalen 2004 med låten Ces´t la vie och var även med som mellanakt i Melodifestivalen 2013 där dom gjorde Pensionär, en humoristisk version av Erik Saade´s Popular.

Towa Carson kommer inte kunna genomföra turnén pga sjukdom i familjen meddelades det den 12 juli men Siw Malmkvist och Ann-Louise Hansson kommer däremot genomföra föreställningen själva utan ersättare. De ser inga problem med att ge publiken en strålande show.

Så missa inte Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanso i Brunsparken nu på Lördag.

» Mer info här «

Kultur & Musik | 186 år tillsammans
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login