Shawn Williams till Björnes

Av den 29 december, 2019

Shawn Williams kommer till Björnes Måndag 30 December 2019, för den som inte har hört henne så  beskrivs hennes röst som ”alt-rocka countrybilly serial killer blues” banbrytande, där hon låter som en smutsigare Elvis som beslutar sig för att gå igång i de bakre utrymmena i en bar med någon cowboy med ”ledsna ögon” som hellre dricker själv.

Hennes debutalbum Shadow (mars 2017) är en skickligt mastrad samling originaler som rör sig sömlöst från gamla skolan R&B-influerad rock till mjukare, trånande toner som framkallar den trasiga hjärtans melankoli i öknen. Idiosynkratiska, catchy och rik med lokal talang visar låtarna Williams imponerande musikskap och unika kapacitet som låtskrivare. New Orleans OffBeat Magazine säger, ”det är ett imponerande moget debutalbum”. Individualistiskt, catchy och rikt med talang, visar låtarna Williams imponerande musikskap och unika kapacitet som låtskrivare.

”Det är ett imponerande moget debutalbum”
– säger New Orleans OffBeat Magazine 

Williams andra släpp Motel Livin ’(juni 2018) ”slår fast några av 2018: s bästskrivna låtar”
– säger Europas tidning Country Music People

När hon spelar in sina livespelningar, förmedlar hon en känsla av råhet, ett djup av känsla och en avsaknad av press som skiljer henne från resten av stadens pool av begåvade framstående musiker.

Shawn har öppnat för nationella turnerartister som Queen of Rockabilly – Wanda Jackson, Corey Smith, The Accidentals, Todd O’Neill, Loverboy och mer.

Bortsett från sin egen musik är hon också grundaren av det kvinnliga Elvis-tributbandet, Pelvis Breastlies.

Missa inte Shawn Williams när kommer till Björnes Måndag 30 December 2019!

» Mer information här «

Musik | Shawn Williams till Björnes
Örebroguiden

Källa Björnes

You must be logged in to post a comment Login